top of page

 Analysrapporten vi idag kan erbjuda utifrån flera år av vetenskapliga studier och optimering baseras på ca en halvtimme av ställningstaganden på olika frågor och scenarios via en online-portal. Feedback gör gällande att denna process är mycket trevlig, intressant, och stimulerande för kandidaterna som genomgår profileringen.

Som arbetsgivare eller andra typer av partnerskap är det du som bäst vet vad du eftersöker. Här följer den snabba, effektiva och prisvärda proceduren som hjälper dig att genomföra din nästa investering med utlovad mycket hög sannolikhet för att den skall bli utmärkt.

  1. Beskriv så noga du kan vilken typ av person (profil) du söker. Du kan önska, drömma, och skapa en helt unik kravbild.    (Vi är de enda på marknaden som kan ta i beaktande alla egenskaper - inga önskningar är för triviala).

  2. Välj ut ett antal kandidater du vill testa. Du har full kontroll.  (Vi är de enda på marknaden som kan tillhandahålla en prisbild som gör det möjligt för dig att testa många kandidater).

  3. NGr kopplas in och tar genom vårt program effektivt och smidigt fram bästa möjliga data och framställer en 20-sidig rapport med analyser och grundade rekommendationer som vi tillsammans går igenom.  (Vi är de enda på marknaden som i princip kan genomföra detta omgående om så önskas).
     

  4. Önskar du att vi ska följa upp, intervjua, eller utföra ytterligare analyser (exempelvis intelligens och ledarskapsförmågor) så kan vi vidare erbjuda en rad skräddarsydda lösningar för just dina behov.   (Vi är de enda på marknaden som kan erbjuda total nöjdhetsgaranti).

bottom of page